Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis chyba dość znany, ale jest tak dobra opcją na śniadanie, że warto go zamieścić.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Foremki smarujemy i układamy składniki u mnie: 1. Szynka wędzona, rukola, parmezan 2. Salami, oliwki, ser gouda 3. Kiełbasa, papryka, ser gouda. 3 jajka roztrzepać dodać sól i pieprz i zalać foremki do połowy. Wstawić do piekarnka na 10 min. w temp. 190. Po wyjęciu posypać szczypiorkiem.