Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotne,mięciutkie, zachowujące świeżość również kolejnego dnia. Dobre na każdą porę dnia, wspaniałe jako przekąska w pracy lub szkole, przegryzka między posiłkami, smaczne na gorąco i na zimno.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
1. Warzywa oczyścić paprykę, cukinię, marchewkę, seler naciowy pokroić na małe kawałki, podusić na margarynie aż zmiękną. Odstawić do wystygnięcia. 2. Oliwki pokroić w plasterki. Do miski przesiać mąkę, dodać proszek do pieczenia wymieszać. Ser zetrzeć na tarce. Jajka roztrzepać z mlekiem, dodać margarynę, przyprawy,ser oraz natkę pietruszki. Dodać do mąki i wymieszać energicznie łyżką. Wrzucić warzywa i ponownie wymieszać aż do połączenia składników. 3. Formę na 12 muffinek posmarować tłuszczem,każdy dołek napełnić ciastem. Piec przez około 30 minut w temp. 190stopni ( do chwili kiedy patyczek wbity do środka muffinki będzie suchy po wyjęciu).