Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna alternatywa dla jajecznicy. Zasmakują zarówno dorosłym jak i dzieciom. Bardzo smaczne i proste w przygotowaniu.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 122
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 718
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 35
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 395
Polecam.
Odsłon: 458
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 122
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 718
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 35
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 395
Polecam.
Odsłon: 458
Składniki
Paprykę, boczek surowy kroimy w małą kostkę. Wkładamy do miski następnie dodajemy pokrojony szczypiorek, starty ser żółty. Wszystko mieszamy. Blaszkę na muffinki smarujemy oliwą następnie dodajemy farsz.
Do miski wbijamy jajka, dodajemy sól pieprz oraz bazylię. Miksujemy aż masa będzie puszysta ok 3 minut. Następnie dodajemy mleko oraz proszek do pieczenia. Nalewamy masę do blaszki z farszem do muffinek. Pieczemy w piekarniku 16 minut w temperaturze 180 stopni.