Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy młodą kapustę. Dziś dla was propozycja nie do odrzucenia. Młoda zasmażana kapusta. Pyszna słodka i aromatyczna.
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 501
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1350
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 84
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 368
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 501
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1350
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 84
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 368
Składniki
Kapustę myjemy, szatkujemy drobno. Przekładamy do garnka. Zalewamy ok. 1/3 litra wody. Wrzucamy liść laurowy, ziele angielskie i pieczarki. Gotujemy do miękkości. Doprawiamy solą i pieprzem. Na patelni rozpuszczamy masło, wrzucamy mąkę i mieszamy. Gdy mąka lekko się przyrumieni, wlewamy do kapusty. Zagotowujemy. Zdejmujemy z ognia. Koper drobno siekamy. Wrzucamy do kapusty. Podajemy z ulubionymi dodatkami.