Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewająca kapusta na obiad.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić razem z pieczarkami w piórka i przysmażyć na odrobinie tłuszczu. Dodać pokrojona kapustę, podlać jedna szklanką wody, dodać pokrojoną kiełbasę, przyprawić do smaku i dusić na wolnym ogniu około 15 minut. Mąkę wymieszać w odrobinie wody, zaciągnąć potrawę, chwilę podgotować i podawać na gorąco z pieczywem lub ziemniakami.