Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na soczyste kotlety z dodatkiem serka i warzyw.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 79
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 79
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
1. Fileta kroimy w drobną kostkę.
2. Pieczarki również kroimy drobno i dodajemy do mięsa.
3. Cebulę obieramy i siekamy, przekładamy do miski.
4. Następnie kroimy paprykę., dodajemy do mięsa.
5. Wbijamy dwa jajka.
6. Doprawiamy pieprzem, majerankiem, solą oraz papryką.
7. Dodajemy serek.
8. Wsypujemy mąki.
9. Dokładnie mieszamy.
10. Robimy rękoma kotlety i obtaczamy w bułce tartej.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
12. Kotleciki gotowe. 13. Smacznego.