Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś zapiekany na ostro w miodzie, ze szpinakiem i sosem smietanowym. Doskonale, szybkie i bardzo smaczne danie z niewielka iloscia skladników.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 35
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11230
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 270
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 35
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11230
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 270
Składniki
Swiezy szpinak odpowiednio przygotowac, zamrozony odmrozic, posolic i doprawic pieprzem cayenne, wlozyc do foremki. Filety lososia posolic i ulozyc na szpinaku. Cebule i czosnek posiekac, udusic w oleju, dodac smietane i ser smietankowy, doprawic do smaku. Miód polaczyc z posiekana papryczka chili, slodka papryka i podgrzac (nie gotowac!) nastepnie posmarowac nim lososia i delikatnie skropic szpinak. Wszystko zalac sosem smietanowym i posypac startym serem. Piec ok. 35 min. w temp. 185° C W miedzyczasie smarowac lososia resztka miodu. Podawac z ryzem lub ziemniakami.