Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie mięsa pieczonego w ketchupie z pieczarkami.Serdecznie polecam:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 156
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 156
Składniki
Mięso pokroić w cm plastry.Wymieszać z ketchupem i dać na 3 godz.do lodówki Osobno usmażyć cebulę pokrojoną w plasterki ,dodać peczarki grubo pokrojone i usmażyć.Doprawić do smaku. Mięso wyłożyć do formy i zapiekać w 200st,do jego miękkości. Pod koniec pieczenia wyłożyć na wierzch usmażone pieczarki i zapiec 10min. Przed podaniem można polać po wierzchu ketchupem w celu wzmocnienia smaku. Smacznego życzę!