Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny przepis, dla osób znudzonych tradycyjnym mielonym :)
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 218
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 437
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 467
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 218
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 437
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 467
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy, studzimy. Mięso mieszamy z jajkiem i dodajemy cebulę. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Dodajemy zioła, doprawiamy solą oraz pieprzem czarnym i ziołowym. Pomidorki myjemy i osuszamy. Z mięsa formujemy kulki. Do każdej kulki wkładamy po jednym pomidorku, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy ze wszystkich stron na złoty kolor.