Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deserek bez pieczenia bo piec nie potrafię i nawet nie próbuję ;-))) schłodzony,z lodówki zawsze pod ręką- smakuje pysznie,szybko się robi,porcja na 2 kęsy-dosłownie ;-)
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4761
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 935
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 211
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4761
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 935
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 211
Składniki
śmietankę ubijamy na sztywno dodając pod koniec ubijania 2 łyżeczki cukru pudru i pół łyżeczki żelatyny rozpuszczonej wcześńiej w 3 łyżeczkach wrzątku ubijamy na gęstą,gładziutką masę truskawki myjemy,kroimy na ćwiartki ,czekoladowe (gotowe ) foremki napełniamy kremem ( z plastikowego rękawa ) dekorujemy ćwiartką truskawki i chłodzimy min 1 godz w lodówce podajemy 5 min po wyjęciu z lodówki Smacznego ;-)