Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie się przyda.
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 261
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 33
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 734
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 138
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 39
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 261
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 33
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 734
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 138
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 39
Składniki
Wykonanie: Grejpfruty z cytryną obrać, usunąć błonki z pestkami, pokroić, włożyć do garnka razem z obranymi bananami. Całość zmiksować i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut- stale mieszając. Następnie dodać cukier, żelfix, wymieszać i lekko zagotować, wyłączyć ogień i pozostawić na kilka minut. Gorącą marmoladkę przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić, odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.