Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupka którą warto zrobić, smaczna marchewka z dodatkiem mięsa.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 177
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 177
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Składniki
1. Warzywa obieramy, kroimy i gotujemy w osolonej wodzie.
2. Mięso kroimy kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Gdy warzywa są już miękkie, odlewamy wodę i blendujemy.
5. Do warzyw wlewamy wywar rosołowy. 6. Doprawiamy Pieprzem oraz gałką.
7. Łączymy z mięsem i chwilę gotujemy.
8. Podajemy z pokrojonym serem Feta. 9. Zupa gotowa. 10. Smacznego.