Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli marchewki na ciepło. Tym razem w azjatyckim stylu.
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1543
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 113
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 82
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1543
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 113
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 82
Składniki
Marchewki obieramy, kroimy na zapałkę. Imbir osączamy z zalewy siekamy. Czosnek siekamy. Ananas razem z syropem przekładamy do miski, mieszamy z warzywami, sosem sojowym. Wrzucamy na rozgrzany wok. Redukujemy z nadmiaru płynu. Dodajemy sos ostrygowy i cukier. Chwilę smażymy.