Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 207
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3297
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 207
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3297
Składniki
papryki i cebule podsmazyc na oliwie
ziemniaki obrac i pokroic w grobsze plastry tak jak cukinie
warzywa wylozyc na blache i wlozyc do piekarnika na 15 min w 180 stopniach
pietruszke czosnek zmiksowac z oliwa na gladka mase
na podpieczone warzywa wylozyc makrele na wszystko wylac sos z pietruszki zapiekac 15 min w 180 stopniach