Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na przekąskę.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 360
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 90
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 409
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 360
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 90
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 409
Składniki
Wykonanie: Warzywa oczyścić, umyć, drobno posiekać i poddusić na maśle razem z groszkiem, wlać bulion i ugotować do miękkości, po czym ostudzić i odsączyć. Makaronu ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, odcedzić, ostudzić, połączyć ze śmietaną, chrzanem, następnie wymieszać z przygotowanymi warzywami i pokrojonym łososiem. Przyprawić solą i pieprzem do smaku i podawać.