Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka :) zdjęcie trochę mi nie wyszło ale może następnym razem będzie lepsze to wymienię :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 150
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 150
Składniki
Makaron ugotować al dente. Pesto: pietruszkę umyć i osuszyć. Orzechy uprażyć na patelni. Do blendera dać pietruszkę, orzechy, czosnek, oliwę, pieprz, sól. Razem wszystko zmiksować. Trzeba sprawdzić konsystencję żeby pesto nie było za suche w razie potrzeby trzeba dodać oliwy. Odcedzić makaron, połączyć z pesto dobrze wymieszać, wyłożyć na talerze i posypać parmezanem. Smacznego