Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron ze smażonymi pieczarkami oraz kiszonym ogórkiem.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1939
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1756
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1939
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1756
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
Na margarynie podsmażamy cebulę, gdy będzie w połowie miękka dodajemy pokrojone w dużą kostkę pieczarki, smażymy. Następnie kroimy ogórki w pół talarki i dodajemy do pół twardych smażonych pieczarek.
Na samym końcu na patelnię dodajemy ugotowany wcześniej makaron, przyprawiamy do smaku, oraz posypujemy koperkiem. Aby zaostrzyć smak potrawy można przed podaniem polać ją sosem meksykańskim lub ketchupem.