Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łososia nie trzeba reklamować:)
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 109
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 22
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 109
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 22
Składniki
Dzwonka łososia skrapiamy sokiem z cytryny, nacieramy solą i posypujemy pieprzem. Smażymy na patelni grillowej spryskanej oliwą
Masełko - wszystkie składniki mieszamy ze sobą - masło, imbir, skórkę z cytryny, szczypiorek, sól i pieprz do smaku.
Łososia podajemy z plastrem cytryny i na to plastry masełka, które roztopi się i nada smak niebiański:)