Łosoś pod panierką

Łosoś pod panierką
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: fafiatko
Maślano parmezanowa panierka.

Składniki

Przygotowanie

  1. Składniki panierki wymieszałam.

  2. Nałożyłam ją na filet.

    Masło się rozpuści i z parmezanem nada przepyszny smak rybie.

  3. Filet pod panierką można piec lub smażyć. Piec kolo 20-25 min w 180C.

    Jeśli chcemy usmażyć filet - to najpierw smażymy go od strony skóry- jak mięso zbieli się do połowy grubości filetu, wtedy można go obrócić.

    U mnie tradycyjnie, z mizeria i pure.

    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (9)

bryssska 09 sierpnia 2018
Świetny patent z tym serem w panierce ;-D
basiliana 09 sierpnia 2018
Świetna panierka, robię bardzo podobną kruszonkę do zapiekania ryby. Parmezan nadaje pięknego aromatu.
GREGORHSPEED 09 sierpnia 2018
Pycha <3
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki