Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, niskokaloryczna i szybka w wykonaniu sałatka. Serdecznie polecam.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 166
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1824
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 248
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 166
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1824
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 248
Składniki
Kalafior ugotować w lekko osolonej wodzie, wystudzić i pokroić na różyczki. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić. Pokroić też umyte pomidory, cebulę, czosnek, żółty ser. Sałatę umyć i porwać na kawałki. Wszystkie składniki wymieszać. Dodać sól, pieprz i paprykę wędzoną. Polać dressingiem. Jeszcze raz wymieszać. I już gotowe.