Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna mizeria z octem i oliwa. Bedzie samkowac bardzo dobrze jako dodatek do obiadu na upalne dni. Bardzo popularna forma mizerii w Niemczech. Polecam serdecznie.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 35
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 35
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Składniki
Ogorki obieramy, kroimy na cienkie plasterki, dodajemy drobno pokrojona cebulke i koperek. Przyprawiamy sola i spora iloscia czarnego pieprzu. Dodajemy 1 lyzke octu i 3 lyzki oliwy. (Opcjonalnie, w zaleznosci od upodobania, mozna doslodzic lyzeczka miodu. Mi bardziej smakuje w wersji - na slono.) Mieszamy i odstawiamy do lodowki na pol godzinki. Smacznego.