Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo w moich przetworach to podstawa ! Uwielbiam taki warzywny mix, którym mogę się cieszyć cały rok. Pycha
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 142
Polecam.
Odsłon: 226
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 65
...ale pyszny.
Odsłon: 149
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 142
Polecam.
Odsłon: 226
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 65
...ale pyszny.
Odsłon: 149
Składniki
Wykonanie: Warzywa dokładnie umyć, pomidory sparzyć, zahartować i obrać. Wszystkie warzywa pokroić i smażyć na głębokiej patelni około 15 minut mieszając. Gdy warzywa nieco zmiękną, doprawić do smaku. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować około 20 minut.