Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pycha...młoda kapusta ,koperek i łazanki...mmm!!!!
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 51
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24045
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 457
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 277
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 51
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24045
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 457
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 277
Składniki
Cebulę siekamy i razem z pokrojonymi w paski boczniakami podsmażamy na maśle. Kapustę szatkujemy ,dodajemy cebulę i boczniaki i dusimy 35 min w szklance wody dosypując łyżeczkę soli. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Osączamy i dodajemy do kapusty razem z posiekanym koperkiem i parówkami pokrojonymi i podsmażonymi na suchej patelni. Do smaku doprawiamy solą ,pieprzem oraz sokiem z cytryny.