Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w wykonaniu, a bardzo smaczne i sycące racuchy z bananów i płatków owsianych. Tutaj podaję proporcje na 1 porcję.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4819
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 947
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4819
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 947
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Składniki
Banana rozgniatamy w misce za pomocą widelca ( nie koniecznie na całkowitą miazgę )
Dodajemy jajko i dokładnie mieszamy z bananem
Następnie dodajemy płatki owsiane i posypujemy mąką. Wszystko razem dokładnie mieszamy
Ciasto nakładamy w formie 4 placuszków na patelnię z rozgrzanym olejem. Smażymy na złoty kolor z każdej strony
Podajemy z miodem, dżemem, cukrem lub po prostu solo