Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6460
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 138
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 808
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6460
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 138
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 808
Składniki
Wykonanie: Lasagne ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki oliwy. Ogórka obrać, pokroić razem z selerem i posolić. Ugotowane lasagne odcedzić i wymieszać z 4 łyżkami oliwy. Na talerzu ułożyć warzywa, na nich płaty lasagne, rozdrobnionego widelcem tuńczyka z sosem i gotowe.