Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre zioło i wesoło :)
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 16
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 532
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 730
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 16
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 532
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 730
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
Udka posmarować masłem i posypać wszystkimi przyprawami. Można wszystkie przyprawy wymieszać ze sobą.
Pieczenie trwa 60-80 minut, często podlewamy. Jaki lubicie mniej lub bardziej wypieczone. Ja lubię gdy skórka jest cienka i chrupka a mięso soczyste. Smacznego.