Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takiej panierce smakuje wybornie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć, posypać przyprawami i włożyć do maślanki na 2-3 godziny. Następnie krakersy wsypać do foliowego woreczka i utłuc. Filety wyjąć z maślanki, obtaczać w krakersach. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.