Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie rodem z Indii, moze byc pikantne albo lagodne - jak kto lubi...
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 416
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 416
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Składniki
. w garnku na oleju podsmazyc czosnek I przyprawy. Dodac pomidory. poddusic ok 10 min az beda miekkie
dodas sol i smietanke. przesmazyc. Mieso pokroic w kawaleczki i dodac do masali (sosu) i gotowac az bedzie miekkie (ok 20 min powinno byc wystarczajace).
posypac kolendra, podawac z bialym wyzem basmatii ugotowanym na sypko, ew w chapati czy naanem (bagietka tez bedzie ok) Smacznego