Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokos, masło migdałowe, daktyle i gorzka czekolada
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1066
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 140
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1066
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 140
Składniki
1. Wiórki kokosowe, syrop daktylowy oraz masło migdałowe wymieszaj razem. 2. Uformuj kulki. 3. Schłodź w lodówce około 60 minut. 4. Czekoladę gorzką razem z masłem rozpuść w kąpieli wodnej. 5. Zanurz w niej każdą kulkę. 6. Pozostaw do zastygnięcia czekolady. 7. Teraz czekoladę białą razem ze śmietanką rozpuść w kąpieli wodnej. 8. Udekoruj nią kulki. 9. Wierzch oprósz liofilizowaną truskawką oraz ananasem. 10. Smacznego.