Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36105
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 193
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 331
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 418
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36105
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 193
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 331
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 418
Składniki
Mąkę z masłem posiekaj na konsystęcję kaszy
dodaj cukier puder i żółtka zagnieć ciasto i włóż do lodówki na ok 40 min.
Wyjmij ciasto z lodówki nastaw piekarnik na 180 stopni rozwałkuj ciasto wycinaj szklanką kółka i wkładaj do foremek na kruche babeczki. Piecz 15 min
Gotowe babeczki nadziewaj budyniem i owocami Smacznego!!!!