Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny królisio :)
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1876
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1742
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1876
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1742
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Składniki
Królika pokroić na kawałki, obtoczyć w mące, obsmazyć na oleju, odłozyć do garnka. Posiekane cebule przesmażyc na patelni, odłożyć do garnka. Podlać trochę bulionu, dodać przyprawy, wlać wino, dusić ok. 1 godz.. Podsmażyć pieczarki pokrojone na ćwiartki, dodać do nich pomidory, poddusić, doprawić przyprawami. Dodać do królika. Dusić jeszcze 15 minut. Z królika wyjąć kostki, mieso przełożyć do sosu. Gotowe :) Można serwować z ziemniaczkami, z ryżem, z kopytkami, albo z bagietką:) Smacznego :D 205.2009