Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to szybkie danie obiadowe lub kolacyjne. Moje wnuczki bardzo je lubią. A i ich rodzice też.
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1764
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 239
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1764
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 239
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Składniki
Usmażyć naleśniki z 3 jajek, 1/2 szklanki mleka, 1/2 szklanki wody i 1/2 kg mąki. Wychodzi 16-18 naleśników. Przeciąć parówki i plastry sera na pół .
Na naleśnik położyć ser a na nim parówkę. Zawinąć
Krokiety położyć na desce zawinięciem do dołu.
Roztrzepać jajko z odrobiną mleka. Krokiety zanurzyć w jajku i bułce tartej ( najlepsza jest własnej roboty)
Na patelni rozgrzać olej z łyżeczką masła. Włożyć krokiety i usmażyć na złoto. Podawać z sałatą i pomidorami. Smacznego!!!