Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo słodkości dla naszych pociech.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 735
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 92
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 735
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 92
Składniki
Wykonanie: Budyń ugotować według opisu na opakowaniu. (odłożyć 4 łyżki mleka) Cukierki rozpuścić w 4 łyżkach mleka, żółtko utrzeć z cukrem, połączyć z gorącym budyniem. Następnie budyń lekko przestudzić i dodać rozpuszczone cukierki, tak aby powstawały cienkie smugi. Po czym odstawić w chłodne miejsce.