Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne rozwiązanie dla tych, którzy nie jedzą mięsa.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 835
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 106
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9231
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 835
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 106
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9231
Składniki
Pieczarki oczyszczamy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy w kostkę. Lubczyk siekamy. Do pieczarek dodajemy cebulę, lubczyk, jajko, śmietanę, przeciśnięty przez praskę czosnek, 3-4 łyżki bułki tartej. Dokładnie wyrabiamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Z przygotowanej masy formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym maśle przez kilka minut z każdej strony.