Kotlety rybne

Kotlety rybne
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Z mrożonych filetów, dobrze doprawione.

Składniki

Przygotowanie

  1. Sekretem mielonych z ryby jest dobre przyprawienie.
    Rybę zmalaksowałam blenderem razem z ziemniakami. Dodałam jajo, i bułkę w podobnej ilości co wielkość jaja. Jeszcze koperek, przeciśnięty czosnek, sól i pieprz.
    Zwilżonymi dłońmi uformowałam kotlety i obtoczyłam je w tartej bułce.

  2. Usmażyłam je na rumiano.

    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (24)

kuchmariola63 23 maja
Piękne i pyszne kotlety :)
Jakie rumiane, piekne!
Przepadam za rybami.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki