Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy smak kotletów,takie inne niż tradycyjne.Serdecznie polecam:)
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 123
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 69
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 18
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 123
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 69
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 18
Składniki
Mięso i wątróbkę zmielić. Natkę posiekać,a cebulę drobno pokroić. Dodać bułkę tartą,jajko ,sól i pieprz. Masę dobrze wyrobić,gdyby była za rzadka dodać jeszcze łyżkę bułki tartej. Nawilżonymi rękoma formować kotleciki, do środka wkładać po połowie ogórka konserwowego.Dawać na gorący tłuszcz i smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Ja troszkę za krótko smażyłam ,ale jeśli są niedosmażone można dać do nagrzanego piekarnika ,termoobiegiem dojdą w środku.
Smacznego życzę!