Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle po całym dniu w pracy trzeba przygotować coś na ząb. Lodówka, szafki i coś się znalazło. Wyszło nieźle. Spróbujcie sami :)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 52
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 52
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Pozostawiamy do ostygnięcia. Szynkę kroimy w drobną kostkę tak samo ser feta. Warzywa konserwowe odcedzamy na sicie. Wszystkie składniki wrzucamy do miski. Dodajemy musztardę, majonez i jogurt. Doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy i gotowe. Szybko, prosto i smacznie.