Kiszone pomidorki koktajlowe

Kiszone pomidorki koktajlowe
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Słodkawo kwaśna przekąska

Składniki

Przygotowanie

  1. Wszystko umieściłam w słoiku i zalałam solanką. Przycisnęłam je od góry małym słoiczkiem z wodą.
    Poczekałam pięć dni i już można wyjadać. Świetnie smakują same jak i do kanapek i sałatek.
    To czego się nie zje na bieżąco można zapasteryzować.

    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (16)

kucharka-amatorka 13 sierpnia
Jeszcze czegoś takiego nie robiłam.Pomidorki koktajlowe mam swoje. Trzeba działać. Dzięki za przepis.

kuchmariola63 14 sierpnia
Ja kiszę małe, twarde pomidory lima. Są super na zupę :)
slodkisentyment 14 sierpnia
Cudowne :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki