Kiełbasy smażone z cebulą i musztardą francuską

Kiełbasy smażone z cebulą i musztardą francuską
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Kardamonovy
Kiełbasy smażone z cebulą i musztardą francuską

Składniki

  • 8 małych cienkich kiełbas
  • 2 duże cebule
  • 2 łyżeczki musztardy francuskiej
  • duża szczypta suszonego rozmarynu
  • 1 liść laurowy
  • sól
  • pieprz
  • olej rzepakowy

Przygotowanie

  1. Cebule kroimy w piórka i wrzucamy na rozgrzany olej, dodajemy do nich liść laurowy i smażymy na małym ogniu około 10 minut. Ściągamy je z patelni. Na tej samej patelni smażymy do zrumienienia kiełbaski, pokrojone w mniejsze kawałki. Do kiełbas dodajemy rozmaryn, cebulę, musztardę, sól i pieprz, wszystko dokładnie mieszamy i smażymy 2 minuty.

Komentarze do przepisu (11)

fafiatko 04 czerwca
Ale frykasy!
SlodkoSlodka83 04 czerwca
Extra :-)
kuchmariola63 04 czerwca
Petarda :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 8 małych cienkich kiełbas
  • 2 duże cebule
  • 2 łyżeczki musztardy francuskiej
  • duża szczypta suszonego rozmarynu
  • 1 liść laurowy
  • sól
  • pieprz
  • olej rzepakowy
Składniki