Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasie upałów nikt nie tęskni za zwykłą kawą. Za to mrożona i owszem cieszy się powodzeniem. Polecam mój przepis.
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 474
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9701
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 722
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 135
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 474
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9701
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 722
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 135
Składniki
Przygotować espresso i wystudzić. Następnie przelać do kielicha blendera razem z kostkami lodu i dwiema gałkami lodów. Wszystko razem zmiksować. Przelać do filiżanek lub pucharków. Dołożyć po gałce lodów. Lody posypać drobno startą czekoladą. Od razu podawać.