Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe, szybkie, tanie i proste, z kurczakiem warzywami i głównym składnikiem, jakim jest kapusta.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 79
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 79
Składniki
Cebulę, kiełbasę i pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Pierś przyprawiamy solą i pieprzem, wlewamy oliwę i wrzucamy do garnka, podsmażamy, a następnie dodajemy kiełbasę oraz cebulę.
Marchewkę i pieczarki kroimy w paseczki i po kolei dodajemy do garnka kolejne składniki.
Kostki rosołowe rozpuszczamy w 2 litrach ciepłej wody, dodajemy ketchup, przygotowany bulion wlewamy do garnką z resztą składników.
Gotujemy do miękkości ok. 1 godziny. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem do smaku oraz dodajemy majeranku.
WSKAZÓWKI -Pamiętajmy aby co 10 minut dodawać kolejne składniki aby miały one czas się podsmażyć.