Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie pasuje do klusek i kasz, dla mięsożerców jako dodatek do wszystkich mięs.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Składniki
Kapustę poszatkować, dusić na oliwie ok. 15 minut pod przykryciem. Dodać sól i cukier. Polać octem balsamicznym, dodać żurawinę, rodzynki i ziarna obranego słonecznika. Dusić kolejne 15 minut co jakiś czas mieszając, przy czym a na ostatnie 5minut odkryć aby kapusta nieco się przysmażyła. Podawać na ciepło.