Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczne mięso w chrupiącej skórce.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36053
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 180
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 316
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 385
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36053
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 180
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 316
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 385
Składniki
Mięso oczyszczamy, nakłuwamy, przekładamy do miski. Przygotowujemy marynatę. Czosnek siekamy, mieszamy ze śmietaną, majonezem, paprykami, solą i pieprzem do smaku. Mięso obtaczamy w marynacie, pozostawiamy na noc w chłodnym miejscu. Przekładamy do naczynia żaroodporngo (skórą do góry), pieczemy 45 min w 200°C.