Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do niedzielnego lub codziennego obiadu proponuję Wam listki młodej, kruchej sałaty polane dressingiem skomponowanym z trzech składników: soku z cytryny, syropu klonowego i musztardy miodowej. I to jest clou tej sałaty. Jeśli nie macie syropu klonowego, możecie śmiało zastąpić go dowolnym miodem. Ten sos dobrze komponuje się także z roszpunką. Ciekawych nowych doznań smakowych zapraszam do przetestowania.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8433
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8433
Składniki
Sałatę wyłożyć do miski (gotowe mieszanki są już płukane). Wycisnąć sok z cytryny do miseczki tak, by nie było pestek, dodać syrop klonowy i musztardę, wymieszać dokładnie. Dressingiem polać listki sałaty i dłonią delikatnie przemieszać. Smacznego.