Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka nadziewane dwoma puszystymi kremami, idealne jako przekąska.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 600
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1831
Polecam.
Odsłon: 5659
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 600
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1831
Polecam.
Odsłon: 5659
Składniki
Jajka po obraniu kroimy na połowę, wyjmujemy żółtka, a białka odkładamy.Pasztet ucieramy z kwaśną śmietaną, aż powstanie puszysty krem. Doprawiamy sola i pieprzem.
Gotowym kremem nadziewamy połówki białek.
Śmietanę kremówkę ubijamy na sztywny krem. Dodajemy chrzan, pieprz i sól. Delikatnie mieszamy.
Tak przygotowany krem chrzanowy nakładamy na połówki białek. Całość posypujemy pokruszonym żółtkiem.
Jajka dekorujemy listkami selera. Podajemy lekko schłodzone, nie później niż 30 minut po przygotowaniu, Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD