Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis na wielkanocne jajka to powrót do dawnej klasyki, są aromatyczne i bardzo wyraziste w smaku, polecam na smaczne świąteczne śniadanie. Tak właśnie smakuje nasza tradycja
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 31
Polecam.
Odsłon: 2587
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 266
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 27
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 31
Polecam.
Odsłon: 2587
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 266
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 27
Składniki
Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie aby dobrze się skubały, wyjąć, wystudzić , obrać ze skorupek, przekroić na połówki. Żółtka wydrążyć do miseczki, rozdrobnić łyżką lub widelcem, dodać świeżo tarty chrzan oraz majonez, osolić i doprawić pieprzem do smaku, dobrze utrzeć na gładka jednolitą masę. Napełnić masę połówki jajek, udekorować natką ułożyć na talerzu. Najlepiej smakują dobrze schłodzone. Wesołego Alleluja!