Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej smakowitej jajecznej przekąski wystarczą nam: jajka, łosoś i majonez. Uwielbiam!
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 949
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 949
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, wyjąć żółtka. Plastry łososia drobno pokroić, wymieszać z żółtkami i majonezem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Tak przygotowanym farszem napełnić połówki białek. Smacznego!