Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na kolejne pyszne jajka z farszem z chrzanu i pora. Szybkie, smaczne i bardzo wiosenne!
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 52
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1885
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 52
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1885
Składniki
Jajka przekrawamy na pół. Żółtka przekładamy do miski, białka układamy na półmisku. Por kroimy w piórka i blanszujemy – przelewamy go wrzątkiem a następnie lodowatą wodą.
Do żółtek dodajemy por, chrzan, majonez oraz przyprawy. Całość mieszamy aby powstała spójna masa.Tak przygotowanym farszem nadziewamy połówki jajek, ozdabiamy wedle uznania.