Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa i słonawa feta świetnie komponuje się smakowo z jajami
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 110
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 110
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Składniki
Ugotowałam jaja- 8 minut od zagotowania- wtedy żółtka nie będą miały niebieskawych obwódek. Jaja obrałam, przekroiłam wzdłuż i żółtka wyjęłam do miski. Dodałam fetę, musztardę, pieprz, szczypior i rzeżuchę. Całość wymieszałam. Farsz nałożyłam w zagłębienia jaj przez foliowy woreczek z obciętym narożnikiem.
Farsz z fetą jest niezwykle kremowy. Smacznego :)