Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad na wykorzystanie resztek mięsa które nam zostaną z dnia poprzedniego.U mnie były to udka z kurczaka, ale można wykorzystać inne mięso.Fajna propozycja na przemycenie dyni za którą nie wszyscy przepadają.
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 890
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 34
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 78
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 63
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 890
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 34
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 78
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 63
Składniki
Cebule obieram i kroje drobno, przesmażam na oleju. Do potrawy wykorzystałam udka upieczone z poprzedniego obiadu. Mięso obrałam od kości i pokroiłam, dodałam do cebuli i przesmażyłam.Wyłożyłam na talerz, a na patelni podsmażyłam boczniaki i pieczarki pokrojone które solę, i pieprze na końcu. Dodaję do mięsa. Dodaję tez dynie pokrojona w kostkę i obrane pomidory ze skory które kroję. Na wolnym ogniu dusze, doprawiam solą, pieprzem, czubricą, bazylią.